Bionalan Selac onkruidmaaier

Informatie

Deze machine met frontaanspanning kan selectief onkruid maaien uit en boven gewassen.

Tijdens het uitmaaien draaien de messen op een laag toerental. Hierdoor kunnen de flexibele planten zoals grassen en granen in bladstadium nog ombuigen op het moment dat er gemaaid word. Alle planten met een dikkere structuur, knop, bloem of uitstulping kunnen niet of

niet ver genoeg ombuigen en worden afgemaaid. Wanneer het toerental verhoogd word kan de machine ook ingezet worden om onkruid volledig af te maaien.

De basis modellen zijn uitgerust met hydraulische motoren, met daaraan rotoren gemonteerd. Daaraan zijn de messen gemonteerd. De buitenste rotoren zijn in sommige gevallen iets breder om een specifieke werkbreedte te behalen.

De optionele hydraulische unit zorgt ervoor dat u altijd over genoeg hydraulische olie beschikt. Ook zorgt de oliekoeler ervoor dat de olie op de juiste temperatuur blijft. De unit beschikt over een aftakas aangedreven hydrauliek pomp, met overdruk beveiliging.

De optionele bedienings-console beschikt over alle functies die nodig zijn. Hiermee zijn de hoogte van de hefcilinder, de topcilinder, en de links/rechts correctie cilinder te bedienen. Ook is machine hiermee aan en uit te zetten.

In- en uitklappen gaat met trekker hydrauliek.

De Bionalan Selac is standaard leverbaar in de volgende werkbreedtes:

4.4 meter
6.6 meter
8.8 meter
9 meter
11 meter
12.4 meter
13.2 meter
14.5 meter

Bionalan Selac in actie