Gothia Cameleon

Informatie

Deze multifunctionele machine past bij elk bedrijf die bezig is met mechanische onkruidbestrijding, groenbemesters, biologische landbouw, minimale bodembewerking en regeneratieve landbouw. Met deze machine kan in een rij of strip gezaaid worden. Tegelijk kan er geschoffeld worden. Ook kan er volvelds worden gezaaid. Een hoofdgewas kan worden gezaaid en tegelijk een bodembedekker. Ook kan vloeibare kunstmest, of kunstmest in palletvorm worden gezaaid in de rij op een andere diepte. U leest het, de machine is zeer veelzijdig.

Leverbaar in werkbreedtes van 4, 6, 8, en 9 meter. Eventueel zijn andere werkbreedtes op aanvraag leverbaar.

Cameleon is de juiste benaming. De machine is namelijk geheel modulair opgebouwd en kan hierdoor nogal wisselend worden uitgevoerd en omgebouwd tijdens het seizoen. Zo is er een gedragen versie, een half gedragen versie met of zonder besturende wielen. Ook kan de machine worden uitgerust met een camera systeem. Kunstmesttank, zaaizaadtank, en zaadbak voor extra gewassen.

Rijenafstand van 25, 33, en 50 cm zijn beschikbaar.

Elementen kunnen apart omhoog worden gezet. Ook is de machine uit te rusten met een eggetanden balk achterop. Deze kan ook aangepast worden aan de aard van de werkzaamheden qua veerdruk en stand van de tanden.

Bekijk de video voor alle verschillende gedaanten van de Cameleon.

Informatie video