Duro France

Informatie

Met Duro France kunnen we kwaliteitsmachines leveren die passen in het werken met minimale bodembewerking, direct zaaien, combineren van werkzaamheden, en het verhogen van de efficientie van uw werkuren.

Met de (front)tank kunnen veel bestaande machines worden uitgebreid naar een zaai- of kunstmestfunctie. RVS tank en verdelers zijn verkrijgbaar. Verdeelschot en meerdere uitgangen om zowel voor als achter te zaaien of (pallet)mest toe te dienen.

De diepwoeler past bij een bewerking met minimale bodembewerking. Op deze manier is het toch mogelijk om de ondergrond los te woelen, rijsporen op te heffen, en de doorlaatbaarheid van de bodem te verbeteren.

Met de Strip-till kunnen we uw bestaande zaaimachine ombouwen naar een direct zaaimachine. Ook kan met deze machine worden gekozen om in de rij te bemesten op een afwijkende diepte. U kunt deze machine zo weer loshaken van uw zaaimachine. Deze machine is ook te gebruiken om kruiden in grasland te zaaien.

Met de EVO en SDI zaaimachines kunt u (semi-) direct zaaien op een eenvoudige manier. Eenvoudig werken met weinig slijtage, en toch veel capaciteit.

De ORION
Met deze zware lijn van schijven-eggen en stoppelbewerkers kan op een eenvoudige manier na de oogst de kieming worden gestimuleerd en de stoppel verkleind.

 

Duro levert ook vaste en variabele ploegen. Ook in frontuitvoering. De achter- uitvoeringen zijn leverbaar tot en met 6 scharen. De front ploeg is leverbaar tot en met 4 scharen. Front uitvoering is niet variabel.

Voor meer informatie kijkt u op de website van Duro france:

www.duro-france.com

Informatie video